Консультація юриста по нарахуванню пенсії

Для консультації пенсійного адвоката задайте питання:

або звертайтеся за телефонами

У наш час дуже важко знайти компетентного юриста по пенсійному праву який зможе вас проконсультувати, як правильно необхідно нараховувати пенсію, наша фірма в свою чергу зможе забезпечити вам гідну консультацію, яка зможе вам допомогти в подальшому.

За нинішнім законодавством України юристи Пенсійного фонду зобов’язані провести консультацію з приводу нарахування пенсії і відповісти на всі ваші запитання, однак як показує практика вони цього не роблять, посилаючись на брак часу або відправляють у відділи, які займаються нарахуваннями пенсій.

Багато наших клієнтів приходили в нашу фірму після консультації юристів Пенсійного фонду і були вкрай засмучені і не задоволені.

Наші юристи по пенсіям в свою чергу зможуть відповісти на всі ваші запитання які стосуються:

  • в правильності нарахування пенсії;
  • в правильності відмови в призначенні пенсії;
  • в необхідності надавати додаткові документи, які не передбачені законодавством;
  • в наданні необхідних документів при нарахуванні пенсії;
  • в необхідних періодів які будуть більш вигідні для нарахування пенсії;
  • в тому де можна отримати уточнюючі довідки про стаж в випадки ліквідації підприємства;
  • в правомірності виставлення переплати з боку Пенсійного фонду;
  • в визначення виду і права пенсії на який ви маєте право.

Основною і первинною вашою дією як пенсіонера це контроль за правильності нарахування вашої пенсії, так як якщо не контролювати цей процес Пенсійний фонд вам нарахує пенсію, яка вас в подальшому може не влаштувати, але боротися потім з не правильності нарахування ви зможете тільки в судовому порядку самі або за допомогою юристів по пенсіях.

Всі вище перерахуванні і багато інших питань ви зможете задати, перейшовши до нас на консультацію і отримати необхідні, відповіді на ваші запитання які стосуються вашої пенсії від наших юристів по пенсіях і отримати юридичний висновок, який в подальшому зможе вам допомогти в боротьбі з неправомірними діями з боку Пенсійного фонду і юристів пенсійного фонду.

Так само наша компанія може надати вам супроводу в правильності призначення пенсії, її прорахунку і правильності її нарахування для можливості полегшити ваше життя і можливості обійти кілометрові черги в Пенсійному фонді і страх який полягає в неправильному нарахуванні вашої пенсії Пенсійним фондом.

КАРДАШ В'ЯЧЕСЛАВ

ПЕНСІЙНИЙ АДВОКАТ

КЕРІВНИК “БЮРО ЗАХИСТУ ПРАВ ПЕНСІОНЕРІВ“

ЗАДАЙТЕ СВОЄ ЗАПИТАННЯ